• Peteérés2

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor nő!

        Volna még egy kérdésem. Akkor ez azt jelenti ha nekem a ciklusom 18. napján van peteérésem akkor utána bármikor teherbeeshetek? A hormonzavar nem zavarja össze a peteérést. Voltam endokrinológusnál. Vettek vért. De még nincs meg az eredményem. Tejszerű váladék jön nyomásra a mellemből. Ez közre játszhat? Vagy ne foglalkozzak vele.

        Köszönöm mihamarabbi válaszát: Ági

         

        WEBBeteg szakértő válasza a peteérés témában

        Kedves Ági!

        A kérdésfeltevés teljesen anonim, így nem tudom, melyik kérdés volt az Öné korábban.

        Teherbe esni akkor lehet, amikor peteérés van. 2-3 nappal ezután már nem. Mivel ezt pontosan nem tudjuk, hogy mikor van, ezért mondjuk, hogy a ciklus során bármikor teherbe lehet esni.

        A hormonzavar bizony befolyásolhatja a peteérést, akár meg is gátolhatja azt.

        A tejcsorgás viszont arra utal, hogy magas a prolaktin szintje, ami megakadályozza a teherbesesét, és ezt gyógyszeresen kezelni kell a siker érdekében. A labor ezt valószínűleg ki is fogja mutatni majd.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-18 21:43:33; Megválaszolva: 2011. október 03., 06:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben: