• stressz??

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr!

        Elég összetett a probléma. 23 éves vagyok, kb 1,5 éve szedem a Belara fogamzásgátlót. Menstruációmnak péntek-szombat körül kellett volna megjönnie, de nem jött. A hónmap közepén nagyon gyenge közti vérzésem volt 4-5 napig. (Máskor is volt már ilyen.) Ma csináltam terhességi tesztet, ami negatív lett, habár kb félórával előtte ittam 2 pohár vizet. Ugye így is érvényes a negatív eredmény?

        Iszonyatosan stresszes vagyok az elmúlt kb 1,5 hónapban ( költözés, szakdolgozat, államvizsga), lehetséges  hogy a stressz kavarta össze a dolgokat? A legutóbbi menstruációm óta, ami még rendesn megjött, nem volt szexuális kapcsolat a párommal. Ugye kizárhatón a terhesség, ha a teszt is negatív eredméynt adott?

        Mindig időben veszem be a gyógyszert, soha nem marad ki egy sem.

        Várom válaszát!Köszönöm

         

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció témában

        Kedves Hölgyem!

        Ne aggóódjon, ilyen bizony előfordul, valószínűnek tűnik, hogy a stressz okozza a kimaradást Önnél. Negatív a teszt, és bizony a víz nem befolyásolja, ne aggódjon.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-15 23:20:53; Megválaszolva: 2011. szeptember 30., 13:32

      • Kérdések és válaszok a témakörben: