• Viszkető érzés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor Úr/Nő! Van egy olyan problémám, hogy rettentő viszkető érzést érzek a csiklóm belső részében. Mi lehet ennek az oka, és hogyan lehet megszüntetni. Kb fél évvel ezelőtt volt mát ilyenem, de nem mentem el vele orvoshoz, és egy idő után elmúlt. Mit javasol? 19 éves vagyok, 8 hónapja párkapcsolatban élek! Nagyon szépen köszönöm előre is a válaszát!

        WEBBeteg szakértő válasza a viszketés témában

        Kedves Hölgyem!

        Ez lehet allergia, vagy fertőzés is, egy ellenőrző vizsgálatra el kellene mennie.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-15 23:10:50; Megválaszolva: 2011. szeptember 30., 13:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben: