• Fehéres-sárgás folyás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves doktor ÚR/Nő  16 éves leszek 2hónap múlva és még nem menstruálok .

        nap mind nap küszködök fehéres sárgás folyással ,mi lehet a baj ? miért nem jött még meg ? és ha elmegyek ezzel nőgyógyászhoz milyen vizsgálatokra és milyen kérdésekre számitsak ?nagyon félek hogy olyan vizsgálatot végeznek hogy ott nyulkálnak!!!! .a válaszát előre köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelyfolyás témában

        Kedves Fiatal!

        Ami fontos, hogy van-e a folyáson magán kívül panaszod, mint a viszketés, fájdalom, irritáció, stb. Mert akkor lehet, hogy van egy gombás fertőzésed. Ha nincs, akkor nem valószínínű, hogy fertőzés lenne.

        Lassan egyébként érdemes lenne rászánnod magad, hogy elmenj egy vizsgálatra. A nemi szerveket biztosan megnézik, mert az a fejlettséget mutatja, de szűz lányokat nem kell vizsgálni csak azért, mert nincs mensesük, emiatt ne aggódj! Ha a folyást vizsgálni kell, akkor csak egy kis vattával törölnek a hüvelybemetre, de nyúlkálás akkor sem lesz, ne aggódj. Kellemetlen, hiszen egy nő sem szereti ezt a helyztet, de meglátod nagyon hamar túlleszel rajta, és megnyugszol majd.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-13 23:21:58; Megválaszolva: 2011. szeptember 30., 10:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben: