• NAGYON SÜRGŐS!!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő!

        Én azzal a kérdéssel fordulok Önhöz, hogy egyébként normális 28 napos ciklusaim vannak. Az utolsó menstruációm április 18.án jött meg a várt időpontban. Azonban tegnap nagyon erős alhasi görcseim voltak és ma reggelre meg is jött. A görcsök azóta csak erősödtek, már nem tudok több és másfajta fájdalom csillapítót szedni, pedig a görcseim nem enyhülnek (normál esetben a görcsoldótól elszokott múlni a görcs). Már a szokott napirendemet is korlátozzák, ugyanis annyira fáj, hogy nembírok kiegyenesedni és felkelni. Ezalatt az egy nap alatt kétszer annyi vért vesztettem, mint máskor az egész menstruációm alatt. Erőtlennek érzem magam, szédülök és alig bírok felkelni, már hazajönni is alig bírtam, úgy éreztem, hogy bármelyik pillanatban összeesek. Ez lehet a vérveszteség miatt? Mikor kell orvoshoz fordulni?? A hirtelen nagy vérveszteség miatt alakulhat ki sokk? Vagy a menstruációs vérzés esetében ez nem áll fenn? Ha esetleg rosszabbodna az állapotom akkor az ügyeletre is mehetek? Nem szívesen mennék nőgyógyászhoz a menstruációm alatt.

        Válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció témában

        Kedves Hölgyem!

        Mielőbb forduljon nőgyógyászhoz, menjen ügyeletre! A bő vérzés okát ki kell deríteni, mert bizony, akár sokkos állapot is kialakulhat! Klinikákon, kórházakban ahol nőgyógyászati ügyelet van, nyugodtan mehet! De mentőt is hívhat, csak menjen el még ma! Lehet méhen kívüli terhesség is, vagy egyéb, azonnali beavatkozást igénylő betegségről szó!

         

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-09 00:57:32; Megválaszolva: 2011. szeptember 30., 10:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben: