• Norcolut tabletta

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Szép napot! Norcolut tablettát kell szednem,de szoptatom gyermekem.Kérdésem az lenne,hogy a tejen keresztül átmenő hatóanyagok milyen hatással lesznek gyermekemre?Köszönöm válaszát! Andrea

        WEBBeteg szakértő válasza a norcolut, szoptatás témában

        Kedves Andrea!

        A tejbe minden átmegy, nem csak a hormonok meg a gyógyszerek, hanem a műtrágya is amit az élelmiszerrel megeszik. Nem tudom miért kell magának Norculutot szednie, de ha nincs nagy indok rá, akkor szerintem ne szedje, mivel nem hiszem hogy a gyermekének is szüksége van ezekre a hormonokra. De persze a kezelőorvossal beszélje meg.
        Én nem adnék szoptatós anyának semmit sem.

        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-11 23:26:41; Megválaszolva: 2011. szeptember 30., 08:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben: