• Most mit tegyek?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves dr-nő válaszát meg kaptam de válaszát nem értem.az nőgyogyászom szerint nincs petefészek cisztám őn meg azt irta nekem vissza hogy apró ciszták vanank a petefészken.

        Az Uh-hang eredményeimről van szó.És nekem nincsenek fájdalmaim hogy érezném hogy baj lenne nálam.A pso-s az nem mást jelent??Az orvosom nem emlitete nekem hogy cisztám lenne mert én kérdeztem az orvosom és azt mondta hogy nincs cisztám és minden rendben van.

        válaszát köszönöm

         

        WEBBeteg szakértő válasza a PCO témában

        Kedves Hölgyem!

        Remélem jól emlékszem a korábbi kérdésére, az UH leletek jelentését kérte?
        Legközelebb vagy idézze a korábbi kérdés-választ, vagy írjon jeligét, mert így nem tudom, mit kérdezett korábban.
        Ha jól gondolom az UH-on voltak a PCO-s jellegű petefészkek. Ez azt jelenti, hogy PoliCisztás Ovarium jellegű, ami sokcisztás petefészket jelent.
        Nem tudom, volt-e valamilyen kezelés, van-e panasza, stb, mert ez nem azt jelenti, hogy Önnek PCO-szindrómája van. Enyhe formában (csak UH elvátlozás) gyakrabban lehet ilyen petefészkeket találni, és sok kisebb cisztát jelent, ez nem feltétlen jár együtt kóros elváltozásokkal. Szerintem menjen vissza orvosához, és kérdezze meg tőle is, hogy mit jelent ez a PCO-s jellegű petefészek, és akkor biztosan megnyugszik majd.

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-07 11:59:52; Megválaszolva: 2011. szeptember 29., 15:12

      • Kérdések és válaszok a témakörben: