• Menstruáció

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Szakértő!

        Egy kicsit aggaszt, hogy a menstruációm végén kb.3-4 napig sötét barna folyásom van. A két terhességem előtt nem volt ilyen gondom. Császármetszéssel szültem mind a kettő gyermekemet és arra gondoltam hogy talán abból kifolyólag lehet valami gyulladás.

        A másik problémám az lenne, hogy már lassan 2 éve hogy megszültem a második gyermekemet és még a mai napig gyakran előfordul hogy a császármetszés helyén a bal oldalon elkezd fájni, sőt van olyan is hogy ha fel akarok állni, akkor olyan érzés jön  belülről ahol felvágtak mintha valaki szétfeszítené, ezt így nem tudom leírni pontosan, de eléggé kellemetlen. Nem utalhat valamilyen problémára?

        Előre is köszönöm válaszát!

        Tisztelettel: Judit

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció témában

        Kedves Judit!

        Azt javaslom, hogy menjen el sebészetre, ahol a hegvonalat ellenőrizhetik, hogy rendben van-e?

        Emellett a barna folyás kis mennyiségű vérzést jelent, csak akkor gondolnánk gyulladásra, ha emellett egyéb panasza is lenne, pl. folyás, ami panaszt okoz, alhasi görcsök, viszketés, irritáció.
        Ha ezek megvannak, akkor forduljon nőgyógyászhoz vizsgálatra.

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-07 11:34:27; Megválaszolva: 2011. szeptember 29., 14:58

      • Kérdések és válaszok a témakörben: