• Fontos

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Többször is észleltem hogy menstruációmkor barna folyás észlelhető.Ez mire utal?Utoljára csak 3napig barna folyás volt a menstruáció helyett?-ez mitől lehet vagy mi az oka?

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció témában

        Kedves Hölgyem!

        Ha eddig nem ilyen volt a menses, akkor lehet, hogy hormonális rendellenesség áll fent. A barna folyás egyébként a kevés mennyiségű vérzés miatt van, aggodalomra nincs ok. Ha a folyás egyébként is megvan, és irritációt, viszketést okoz, akkor lehet, hogy fertőzése van.

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-06 10:40:03; Megválaszolva: 2011. szeptember 29., 11:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben: