• Baj van?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő! A menstruációm több mint 2 hetet késett utána megjött de nem ugy ahogy szokott..sokkal nagyobb mennyiség volt az első nap és a többi napokon meg elég volt tisztasági betétet használnom.és az első nap még nagyon erős alhasi fájdalmaim voltak amin még a görcsoldó sem segített..mi lehet a probléma? ez most fordult elő először de nagyon megijedtem hogy van valami baj.21 éves vagyok rendszeres nemi életet élek.kérem segítsen. köszönöm előre is a válaszát:Zsanett

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció témában

        Kedves Zsanett!

        Nincs oka aggodalomra, a legtöbb nőnek előfordul rendszertelen menses az élete folyamán. Mivel rendszeres nemi életet él, biztosan csinált terhességi tesztet amikor késett a menses, ez mindig fontos.

        Ha a következő menses panaszmentesen zajlik, akkor nincs szükség vizsgálatra, de ha ismétlődne a vérzészavar, akkor érdemes elmenni nőgyógyászhoz, hogy egy ellenőrző vizsgálatot csináljanak.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-05 12:10:46; Megválaszolva: 2011. szeptember 29., 11:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben: