• Fontos

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr! Barátommal eddig 2-szer voltunk együtt , és a második együttlétnél vérzés lépett közbe. Ezt persze csak utána vettük észre. Másnap nagyon fájt. Rá 3 napra önkielégités végeztem és az orgazmus után ujra vérzést észleltem. Nagyon félünk és nem tudjuk, hogy mi lehet ez. Kérem válaszoljon amint tud. Köszönjük.

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelyfertőzés témában

        Kedves Hölgyem!

        Ez lehet egy fertőzés jele is, de akár menseszavar is, egy orvosi vizsgálattal lehet ezt eldönteni.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-03 02:40:23; Megválaszolva: 2011. szeptember 29., 09:04

      • Kérdések és válaszok a témakörben: