• Tisztelt Dr. Úr/Nő!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Én egy 20 éves lány vagyok. Évek óta küzdök felfázásos, illetve nőgyógyászati problémákkal, de kórokozókat soha nem találnak, de a gyulladás viszont fenn áll. Szoktam a végbelem tájékán érezni szúró, nyomó érzést, de szinte mindig csak a bal oldalon. Már volt hogy találtam is ott egy kis duzzanatot, de vissza húzódott. Alhasi fájdalmaim vannak, de nem szúró érzés, inkább állandóan azt érzem, hogy ég.Már nem tudom, hogy mi lehet a bajom, mert már nagyon sokféle gyógyszerrel kezeltek, nőgyógyászati, és urológiai oldalon, voltam hólyagtükrözésen is, de nem találtak semmit, mégis beteg vagyok. Mi lehet a bajom? Bélrendszeri probléma okozhat nőgyógyászati gyulladást? Válaszát előre is köszönöm!

        Noémi

        WEBBeteg szakértő válasza a felfázás témában

        Kedves Noémi!

        A végbél táji fájdalom oka lehet bélrendszerei eredetű, talán háziorvoshoz is el lehetne mennie, esetleg egy sebészhez is. Nem tudom, honnan tudja, hogy gyulladás van, mert a folyás, és a gyulladás nem ugyanaz. Ha húgyúti panaszok vannak, azt egy krónikus nőgyógyászati fertőzés is fenntarthatja. Az alhasi folyamatos panaszok miatt további vizsgálatot, kontrollt javaslok én is, mert az is lehet, hogy összenövések vannak a hasban, amik a visszatérő panaszokat okozzák.

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-05 11:22:22; Megválaszolva: 2011. szeptember 29., 06:17

      • Kérdések és válaszok a témakörben: