• Enterococcus faecalis

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr!

        Férjemnek közel fél éve van Enterococcus faecalis baktérium a húgycső kenetében. Már három féle antibiotikumos kúrát(sumamed,tavanic,cifran) csinált végig, de nincs eredménye. Kérdésem, hogy, ha óvszer nélkül szeretkezünk,akkor nekem lehet-e bajom, elkaphatom-e a baktériumot? Milyen gyógyszert ajánl?? Szeretnénk már gyereket, de a körülmények miatt ez most nem lehetséges, vagy igen?
        Köszönöm a válaszát!
        Üdvözlettel:

        Csilla

        WEBBeteg szakértő válasza a nemi fertőzés témában

        Kedves Csilla!

        Az enterococcus ott van magának a hüvelyében is, és az normális, tehát semmi baj nincs. Nyugodtan szexelhetnek. Óvszer nélkül is.

        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-02 10:05:44; Megválaszolva: 2011. szeptember 28., 19:58

      • Kérdések és válaszok a témakörben: