• Késik a menstruációm

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        45 éves vagyok, utolsó vérzésem márc.2o. 12 napot késik, inkább előbb jött meg, mint később eddig. Két éve liposarkomás rosszindulatú daganattal műtöttek bal felkarban, majd 2 hónap sugárkezelés. Azóta nem estem teherbe, kb egy éve nem védekezünk emmiatt.Két napja kezdő jelzések voltak, majd elmúlt,ma egy pici foltozás egy óráig és ez is elmúlt, Lehetséges- e a terhesség, vagy hormonzavar vagy valami más lehet az ok ? Köszönöm a válasz.

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció témában

        Kedves Hölgyem!

        Csináljon terhességi tesztet, majd forduljon nőgyógyászhoz. Ha nem terhes, akkor kivizsgálás és szükség esetén kezelés javasolt a várt terhesség miatt. Legjobb lenne, ha negatív a teszt, hogy meddőségi szakrendeléshez forduljon.
        Egyébként pedig bizony terhes is lehet!

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-01 17:56:57; Megválaszolva: 2011. szeptember 28., 19:58

      • Kérdések és válaszok a témakörben: