• Így jártam!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves doktor nő/doktor úr!2év után szexuális kapcsolatot teremtettem.Már másnap égető viszketés és fehér váladék keletkezett a hüvelybe. A gyógyszertárba Pevaryl G kúpot adtak.Sajnos a problémám még mindig nem oldódott meg.Nem merem jelezni a partnernek mert félő, hogy engem fog okolni.Vajon mennyire biztos, hogy a vele történt aktus következménye?Azóta nem találkoztunk.Továbbá szeretném megkérdezni,milyen kezelést javasol.(gyógyszer,kúp,stb)Válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelyfertőzés témában

        Kedves Hölgyem!

        Ha védekezés nélküli nemi életet él, akkor bizony így fog járni. De nemcsak fertőzést kaphat el (ami miatt mindenképpen nőgyógyászati kontroll javasolt, hogy megfelelően kezeljék), hanem terhes is lehet!
        A folyás kezelésére valószínű receptre kapható gyógyszert kell majd kapnia, de csak vizsgálattal lehet eldönteni, mi lehet a kórokozó.

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-01 17:48:17; Megválaszolva: 2011. szeptember 28., 19:53

      • Kérdések és válaszok a témakörben: