• Hyperplasia gyógymódjai

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr.Nő! Korábbi kérdésem a hyperplasia atypia jelentése volt, és érdekelne még a gyógymód is. A zárójelentésemen ez áll: Metrorrhagia miatt frakcionalt curretage.(Ha jól tudom a méhnyálkahártya volt megvastagodva.) A legnagyobb gondom az, hogy 28 éves vagyok és még nem szültem. Ezért érdekelne az Ön véleménye. Válaszát előre is köszönöm. Tisztelettel: Brigitta

        WEBBeteg szakértő válasza a gyermekvállalás témában

        Kedves Brigitta!

        Metrorrhagiának hívják, ha a méhből származó vérzés nem a normális menzesz időpontjában, hanem két ciklus között lép fel, többnyire rendszertelenül, vissza-visszatérve.

        Attól, hogy volt egy frakcionált curettage-a, még természetesen lehet gyermeke. A lekapart méhnyálkahártya újból felépül a női nemi ciklus szerint.

        Tisztelettel:
        Dr. Lukács János nőgyógyász


        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2008-05-21 22:19:34; Megválaszolva: 2011. július 29., 08:04

      • Kérdések és válaszok a témakörben: