• Fehérfolyás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor Ur/No! Van egy problemam mar tobb mint 2 honapja,csak szegyellek elmenni nogyogyaszhoz,nagyon kellemetlenul erzem ott magam. A problemam az hogy van egy huvelyi folyasom,amirol olvastam az egyik cikkben is. Tulajdonkeppen nem teljesen folyas,hanem darabos feher kremszeru dolog. Az alhasam is faj mar ket hete,es a parommal is eleg fajdalmas a szexualis egyuttlet,ami eddig nem volt az. Nagyon felek attol hogy komoly bajom van,vagy akar nem lehet kisbabam. Fenn all az ilyesminek a veszelye vagy ez egy gyakori problema a noknel?? Es tulajdonkeppen milyen kezelest ajanlana? Varom a valaszat. Elore is koszonom! Nocy

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelyfolyás témában

        Kedves Nocy!

        Valószínű a leírás alapján, hogy egy gombás hüvelyi fertőzése van, ami egyébként majdnem minden nőnek van élete folyamán legalább egyszer, tehát aggodalomra nincs oka, sőt, semmi szégyellnivalója sincs, mert egy nőgyógyász rengeteg ilyet látott.
        Ami megoldás lehet, az a recept nélkül kapható Cansten kombi, a párjának pedig Cansten, vagy Candibene krém. A kezelés alatt kerüljék az együttlétet.
        Ha a panaszok nem javulnak, akkor bizony el kell menni vizsgálatra, de mondom, ne izguljon, ilyen mindenkinek van/volt, csak nem beszélnek róla.

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szerkesztőség

        Kérdés: 2009-04-29 22:57:13; Megválaszolva: 2011. szeptember 28., 12:32

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Nagyon szépen köszönöm ha segít.Nagyon sokat jelentene! Tehát az a problémám,hogy a barátommal már 3 éve megszakitásos módszerrel védekezünk (sajnos,mostmár megbántam) és vigyázni fogok legközelebb,de nagyon megbiztam benne.És most...
        39 eves vagyok,2 gyermeket szultem (2 es 4,5 evesek)6 cm.es miomam van,eddig panaszt nem okozott,nem nott. 2.gyermek utan mirena spiralt tetettem fel,jol mukodik.Par honapja viszont kellemetlen nyomas a hugyholyagra,olykor fajdalmasabb szex miatti nogyogy...
        Kedves Doktor Úr! 1,5 éve szedem a Velgyn-t semmi problémám nem volt. Előző hónapban Summetrolim és Nolicin tablettát szedtem, hólyaghurutra. Utána 2 hétre jött meg a vérzés, időben de nagyon minimális. A köv. hónap közepén 2 napig...
        Tisztelt doktornő/úr! Peteérés hiánya miatt orvosom felírt clostylbegytet napi 2x1-et.Ez volt az első gyógyszeres hónapom,peteérésem lett,kissé magasabb lett a progeszteronom de nem estem teherbe.Orvosom szerint ne szedjem addig a...