• Fájdalmas sex

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Próblémám kicsit összetett.26 éves két gyermekes anyuka vagyok.Amióta nemi életet élek fájdalmat érzek közben,csak a férfi felül pózban nem.Viszont egy olyan problémám is lenne hogy nem tudom érzek e orgazmust.Miért?Nagyon gátlásos vagyok ami a változtatást illeti,teljesen leblokkolok mikor azt kéri a párom hogy én legyek felül.Szeretném ezt a gátlást levetközni,de nem tudom.Ki se vagyok hajlandó próbálni,mert elmegy rögtön a kedvem a sextől.következő problémám,hogy két hónapja tetettem fel spirált,s csak tovább romlott a helyzet,mert nincs kedvem nekiállni,mert egész nap alhasi fájdalmat érzek.Kérem lehetőségéhez képest segítsen mert párkapcsolatunkban ez nagyon nagy problémát okoz.Köszönettel:szbrigi01

        WEBBeteg szakértő válasza a fájdalmas szex témában

        Kedves Brigi!

        Először is, ha a spirál panaszt okoz, akkor nőgyógyászhoz kellene mennie. Egy gyulladás is lehet a háttérben, de ha nincs is, akkor sem biztos, hogy Önnek megfelelő, hiszen folyamatos panasza van mellette.
        A másik a gátlásosság, és az orgazmus kérdése. Szerintem a fájdalom is ezért van. Már szült 2 gyermeket, stabil házastársa van, mégsem tudják ezeket a problémákat megbeszélni? Fontos lenne a párjával szemben, hogy teljesen őszintén tudjanak beszélgetni, mert amíg nem érzi azt, hogy a lelke kinyílik, és teljes valójában feltárulkozik előtte, addig Ön sem lesz képes erre a párkapcsolatban sem. Ha egyedül nem megy a párjával szembeni gátlás leküzdése, akkor érdemes lenne pszichológus, leginkább szexuálpszichológus segítségét kérnie. A boldog házassághoz bizony kell a boldog szexuális élet is, ahogy ezt Ön is érzi, nem teljes a kapcsolatuk. Együtt kell tudniuk megbeszélni mit és miért szeretnének, és ehhez fokozatosan próbáljanak eljutni. Akár ruhában is "gyakorolhatnának", hátha ez segít. És nevessen! Mindig, még az ágyban is. Ha erre képes lesz, akkor sokkal boldogabb lesz majd. Minden jót!

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-01 15:52:31; Megválaszolva: 2011. szeptember 28., 11:34

      • Kérdések és válaszok a témakörben: