• Kraurosis

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő ! Kraurosis vulvae-t állapítottak meg nálam. Ovestin, Neogranormon, Betadin, Tetran-hydrocortison kenőcsöket kaptam, több orvost megjártam, javulás nem tapasztalható.  Kérem, hogy segítsen abban, hogy megtalálhassam azt a speciális szakembert, aki foglalkozik ilyen elváltozással.  Köszönöm.  

        WEBBeteg szakértő válasza a Kraurosis vulvae témában

        Kedves Kérdező!

        Onkológus nőgyógyász kellene, aki operál is, mert ez rákmegelőző állapotnak tekintendő.

        Üdvözlettel: Dr. Nyitray Gábor


        WEBBeteg szerkesztőség

         WEBBeteg szerkesztőség
        PharmaPlaza

        Kérdés: 2009-04-28 22:09:21; Megválaszolva: 2011. szeptember 28., 11:06

        Tudjon meg többet: Kraurosis vulvae
      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Üdvözlöm. Azzal a kérdéssel fordulnék önhöz, hogy 2 napja enyhe égő, vagy viszkető érzést éreztem a hüvelyemben, de nem olyat mint hüvelygombakor, nem folyamatosan csak ha oda figyelek rá akkor érzem. A biztonság kedvéért 2 alkalommal...
        Kedves Doktor Úr! Az előző kérdésem címe: „HPV felülfertőzés” volt. Válaszát köszönettel megkaptam a napokban. Szeretnék reagálni és néhány további kérdést feltenni. Mivel az Ön válasza utáni napon volt esedékes a 3 hónapos...
        Tisztelt Doktor Úr! Jelenleg 8 hetes terhes nő vagyok. A bal szememen a szemhéj alatt úgynevezett "árpa" nőtt, ami betokosodott. A szemészeten azt mondták, ha a krém nem segít, akkor ki kell metszeni, ami lidokainos érzéstelenítéssel...
        Doktor Úr! 17 éves vagyok, még semmilyen szexuális kapcsolatom sem volt, most mégis megijedtem, hogy valamilyen nemi betegségem van. Közvetlen a csiklóm melett kb fél éve megjelent egy vörös, duzzadt pont. Nem váladékozott. Leginkább egy apró...
        Tisztelt válaszadó! Azért nem írtam szakterületet, mert nem tudom nőgyógyászati vagy érrendszeri problémáról van szó.5 napja szültem második babámat császármetszéssel. (Mindkettő az volt) Terhesség alatt a nemi szerven környékén...
        Tisztelt Doktor úr! A történetem a következő lenne: Január 18-án volt egy laparoszkópiám és egy hiszteroszkópiám. Petevezeték átjárhatósági vizsgálatom volt és közben "megnézték",hogy mi nem stimmel odabent,mivel babát szeretnénk már...
        Kedves Dr.Úr! Az lenne a kérdésem, hogy vajon mitől lehet barnás folyásom ovulációtól menzesz első napjág? kisbabát szeretnénk,de már két éve sikertelenek vagyunk. Voltunk már sok kivizsgáláson; egészségesek vagyunk.Inszeminációnk is...
        Kedves Doktor Úr! 47 éves vagyok, két gyermeket szültem. Tini korom óta van folyásom ami nagyon zavar. A szülések után sem változott a helyzet. Nőgyógyász szerint nem kell vele foglalkoznom, bár az idők során kaptam különféle kúpokat, amik...
        Tisztelt Doktor Úr! 29 éves, két gyermekes nő vagyok. Szeretném kikérni a véleményét az alábbi " tünetekkel " kapcsolatban. Utolsó menzeszem első mpja Jan. 14. Három napig tartott, 18.-án teljesen megszűnt. Kb. 21.-e óta jelentkeztek újra...
        Jó napot! Ebben a hónapban egy vizsgálat során találtak egy cisztát, mikor visszamentem már nem volt látható. Ekkor már pár napja késett. Jelenleg bő 2 hete késik. Furcsa számomra hogy a terhességi teszt negatìv de az ovulációs teszt...
        Üdvözlöm! Ebben a ciklusban volt egy cisztám. Amikor visszamentem ultrahangra már nem volt látható.Ekkor már több napja késett a menstruációm. Jelenleg 16 napja késik. A furcsa számomra hogy mìg a terhességi teszt negatìv addig az ovulációs...
        Tisztelt Doktor Úr! Véső elkeseredésemben irok 10 hónapja kivették a méhem mert nagyon meg volt süllyedve. A két petefészket bent hagyták . Sajnos ugy egy hónapja jelenkezett nálam mind két mellemben feszűlés hol erős hol gyenge formában és...
        TDoktorÚr! 43 eves vagyok.Vannak klimaxos tüneteim.Decemberben ket hét késéssel jött meg a mensesem 3-4napig tartott es mennyisegre kevesebb a szokásosnál.Félidőben pecsételő vérzésem volt 2-3napig,majd a 21.napon megjött a mensesem és meg...
        Kedves Dr. Úr! Elnézést nem szeretném zaklatni. A válaszban nem írta meg hogy rendel e sztk bán vagy kórházban. De akkor gondolom nem csak itt az 5 kerületben. Válaszát előre is köszönöm.
        Tisztelt Dr.Úr/Nő! Édesanyám 3napja egy műtéten esett át,eltávolították a méhét.A műtét utáni nap már jól érezte magát,nem volt erős fájdalma,felkelt sétált.Időben beindult a bélműködése is.A műtétet követő második estére...
        Tisztelt Doktor Úr! A kérdésem, hogy mindenképp kizárható a terhesség abban az esetben, ha egy hónappal az együttlét után, vagyis február elsején reggeli vizeletből negatív a teszt, és vérzésem is volt, ami január 15-én jött meg, és 5-6...
        Tisztelt Doktor Úr! A kérdésem, hogy mindenképp kizárható a terhesség abban az esetben, ha egy hónappal az együttlét után, vagyis február elsején reggeli vizeletből negatív a teszt, és vérzésem is volt, ami január 15-én jött meg, és 5-6...
        Jó napot! Érdeklődni szeretnék! Symicia fogamzásgátlót kezdek el szedni. Azt szeretném kérdezni, hogy mennyi idő után lehet közösülni? Vagy az első naptól kezdve teljes védelmet nyújt? Válaszát előre is köszönöm!
        Tisztelt Doktor úr! Az elmúlt napokban nagyon sokat csökkent a melleim mérete. Nem fogyókúrázom, a sportolás során sem teszek másként, mint eddig, tehát más ötletem nincs, hogy mitől csökkenhetett a mérete. Ez jelezhet valamilyen...