• Kraurosis

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő !

        Kraurosis vulvae-t állapítottak meg nálam. Ovestin, Neogranormon, Betadin, Tetran-hydrocortison kenőcsöket kaptam, több orvost megjártam, javulás nem tapasztalható.  Kérem, hogy segítsen abban, hogy megtalálhassam azt a speciális szakembert, aki foglalkozik ilyen elváltozással. 

        Köszönöm.

         

        WEBBeteg szakértő válasza a Kraurosis vulvae témában

        Kedves Kérdező!

        Onkológus nőgyógyász kellene, aki operál is, mert ez rákmegelőző állapotnak tekintendő.

        Üdvözlettel: Dr. Nyitray Gábor


        WEBBeteg Szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szerkesztőség
        PharmaPlaza

        Kérdés: 2009-04-28 22:09:21; Megválaszolva: 2011. szeptember 28., 11:06

        Tudjon meg többet: Kraurosis vulvae
      • Kérdések és válaszok a témakörben: