• Kraurosis

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő ! Kraurosis vulvae-t állapítottak meg nálam. Ovestin, Neogranormon, Betadin, Tetran-hydrocortison kenőcsöket kaptam, több orvost megjártam, javulás nem tapasztalható.  Kérem, hogy segítsen abban, hogy megtalálhassam azt a speciális szakembert, aki foglalkozik ilyen elváltozással.  Köszönöm.  

        WEBBeteg szakértő válasza a Kraurosis vulvae témában

        Kedves Kérdező!

        Onkológus nőgyógyász kellene, aki operál is, mert ez rákmegelőző állapotnak tekintendő.

        Üdvözlettel: Dr. Nyitray Gábor


        WEBBeteg szerkesztőség

         WEBBeteg szerkesztőség
        PharmaPlaza

        Kérdés: 2009-04-28 22:09:21; Megválaszolva: 2011. szeptember 28., 11:06

        Tudjon meg többet: Kraurosis vulvae
      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor Úr! Hüvelyi ultrahangom értelmezésében kérném a segítségét.Ugyanis fél év múlva rendeltek vissza. Hiába mondtam, hogy már egy éve lassan, hogy csak kevés vérzésem volt,néha több hónap is kimaradt, most július elején...
        Üdvözletem! Nekem van egy olyan problémám, hogy februárban hagytam abba a Controvult, amit 2 évig szedtem. Utána 2x megjött normálisan, és harmadjára meg se jött, mivel párommal babát szeretnénk és úgy voltunk vele, hogy 3 hónapot várunk....
        Tiszteletem Doktor Úr! Nem tudom, hogy mi tévő legyek, hova is forduljak jelenleg is meglévő problémámmal, nemi bőrgyógyászhoz, vagy nőgyógyászhoz... Az én gondom körülbelül 3 hónapja kezdődött, akkor észrevettem, hogy a...
        Tisztelt Doktor Úr. 40éves 2 gyerekes anyuka vagyok,citologyám cinii/iii eredményú lett. 3hónap múlva kontroll-al. Kérdésem,hogy mire számíthatok,lehet-e a következő eredményem "gyógyult"állapotú?És ha igen,mit kell tennem hozzá? Hpv-m...
        Tisztelt Dr.Úr! 37 éves vagyok,4 gyermeket szültem császármetszéssel.A műtét oka utherus bicornis,ill.,a nőgyógyászom leírása szerint nagyon rigid,alig feltágítható méhszáj.A műtétek után,főként többedik alkalomra, olyan problémám...