• Terhesség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor nö(ur)!

        37evs vagyok,2gyermek anyja.

        Szeretnem tudni ebben a korban mennyire veszelyes a terhesseg,illetve veszelyes-e egyaltalan,a gyerekre nezve.....Köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a gyermekvállalás témában

        Kedves Hölgyem!

        35 éves kor felett vannak olyan betegségek, amik gyakrabban jelenhetnek meg, mint pl. egyes fejlődési rendellenességek. Mindezért fokozottabb kontroll szükséges, de negatív eredmények birtokában nincs oka aggodalomra. 37 évesen azért nem számít még idősnek, nyugodtan szülhet gyermeket. Szüléskor esetleg nőhet a kockázat a szövődményekre, de gondos szülészeti gondozás mellett ebből nem származik hátránya.

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-27 19:23:50; Megválaszolva: 2011. szeptember 28., 10:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben: