• Menszesz mennyit késhet még?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő ! Március 25-én jött meg az utolsó menzeszem ma 25 -e van szóval 31 napja volt az utolsó általában olyan 28 napossak a ciklusaim de változó múlkor 3 napot késett..  Mennyit késhet még ?    Mennyi a normális késés ?

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció témában

        Kedves Hölgyem!

        Mivel írja, hogy váltzó a menses, ne idegeskedjen ennyire. Ha egy hetet késik, akkor csináljon egy tesztet. Ha gyakran késik egy hétnél többet (35 napnál gyakran hosszabb a ciklus), akkor érdemes lenne egy hormonszintet nézni vérvétellel. De ne aggódjon. Ha a terhesség miatt fél, akkor csináljon tesztet, hogy megnyugodjon, és menjen el egy nőgyógyászhoz, hogy megbeszéljék, milyen fogamzásgátló módszer lenne a negfelelő Önnek.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes



        Kérdés: 2009-04-25 17:40:56; Megválaszolva: 2011. szeptember 28., 08:09

      • Kérdések és válaszok a témakörben: