• szekunder amenorrhoea

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        23 éves nő vagyok.Férjemmel gyermeket szeretnénk.A mensesem 3 hónapott késett.Elmentem orvoshoz, megállapította hogy szekunder amenorrhoeam van.Felírt Norcolutot.Azt mondta 5 napig napi 2 szemet vegyek be.Kérdésem a gyogyszer beszedése után mikor lehetséges az hogy teherbe essek, esetleg a gyogyszernek van olyan hatása amitől honapokig nem lehet babám?

        WEBBeteg szakértő válasza a szekunder amenorrhoea témában

        Kedves Hölgyem!

        A gyógyszer hatására felépül a méhnyálkahártya, majd néhány nap múlva lelökődik, menses formájában. Ekkor kezdődik az új ciklus, és várhatóan visszaáll rendszeresre peteéréssel együtt.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-25 16:33:31; Megválaszolva: 2011. szeptember 28., 07:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor Úr! A napokban vettem át a szövettani eredményemet. Nagyon meg vagyok rémülve, mert rossz eredményt kaptam.. Egymás után két alkalommal P3 citológiám miatt a nőgyógyászom kimetszést javasolt. Az orvosom nem elérhető most...
        Kedves Doktornő! Szeretném megkérdezni, hogy mi lehet az oka annak, hogy a Visanne szedése mellett az ösztrogénszintem a ciklus 3. napján napján 660 volt, míg Visanne és más hormonkezelés nélkül az ösztrogénszintem megbízhatóan,...