• szekunder amenorrhoea

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        23 éves nő vagyok.Férjemmel gyermeket szeretnénk.A mensesem 3 hónapott késett.Elmentem orvoshoz, megállapította hogy szekunder amenorrhoeam van.Felírt Norcolutot.Azt mondta 5 napig napi 2 szemet vegyek be.Kérdésem a gyogyszer beszedése után mikor lehetséges az hogy teherbe essek, esetleg a gyogyszernek van olyan hatása amitől honapokig nem lehet babám?

        WEBBeteg szakértő válasza a szekunder amenorrhoea témában

        Kedves Hölgyem!

        A gyógyszer hatására felépül a méhnyálkahártya, majd néhány nap múlva lelökődik, menses formájában. Ekkor kezdődik az új ciklus, és várhatóan visszaáll rendszeresre peteéréssel együtt.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szerkesztőség
        PharmaPlaza

        Kérdés: 2009-04-25 16:33:31; Megválaszolva: 2011. szeptember 28., 07:24

        Tudjon meg többet: szekunder amenorrhoea
      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelet DR Úr az lenne a kérdésem hogy megjött a cytologia eredményem és nem értem hogy ezek a dolgok mit jelentenek kérem segítsen megérteni. Félek hogy valami nagy baj van! Az eredmény: Részletes diagnozis: Nem neoplasticus sejteltérések...
        Tisztelt DR Úr az lenne a kérdésem hogy rakszűrésen voltam februárban az eredményen kenet általános értékelése hamsejtrendelenesegek. Reszletes diagnozis Nem neoplasticus sejteltérések metaplasia.Laphám elváltozások:Atypusos laphám sejtek...
        Tisztelt Doktor Úr! Fél évvel ezelőtt a ciklusom közepén pecsételő vérzés kezdődött, amely nem szűnt meg. 5 éve szedek fogamzásgátló tablettát ( Stodette). Ellátogattam az orvosomhoz, méhfal megvastagodást állapított meg (4 mm), arra...