• Nyirokcsomó???

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tiszteltdoktor úr/nő!

        Egy hónappal ezelőtt a menstruációmmal egyidőben keletkezett egy csomó a combtő és nemiszervem közötti hajlatban,kb.1-1,5cm átmérőjű elég kemény és a bőr alatt nem mozgatható csak a bőrrel együtt.Ahogy elmúlt a menzeszem elmúlt a csomó is,majd most két nappal ezelőtt a menzesszel együtt újra előjött és nagyon fájdalmas nyomásra és járáskor is.Mi lehet ez? Nyirokcsomó?És mitől? Sajnos orvoshoz egyenlőre nem tudok elmenni,mert nincs munkám és nem kapok semmilyen járadékot vagy segélyt ezáltal TB-m sincs.Mit tegyek?Válaszát előre is köszönöm.Tisztelettel:egy elkeseredett nő

        WEBBeteg szakértő válasza a csomó témában

        Kedves elkeseredett nő!

        Bizony nem tudja elkerülni, hogy orvoshoz forduljon, mert így látatlanul még tanácsot adni sem tudok. Lehet egy fertőzés, de akár komolyabb betegség jele is az elváltozás.

        Ha bejelentkezik az APEH-nél, akkor havi kb. 4600 ft-ba kerül, és lesz TB-je, az nem olyan sok. És ezáltal biztosítva lesz az ellátása. Most szüksége van rá, az egészsége nagyon fontos.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-03 02:38:52; Megválaszolva: 2011. szeptember 27., 14:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben: