• Égető érzés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot!

        Olyan kérdésem lenne, hogy kb 1-2 hónapja alkalmanként égető érzést érzek az aktus közben. Általában akkor szokott előfordli mikor gyakrabban csináljuk. Illetve csak bizonyos pózokban érzem. A másik próblémám pedig, hogy egy ideje bizonyos időközönként fehér folyásom van. Mindenképp elfogok menni nőgyógyászhoz, de most két hétig még nem tudok elmenni, de szeretném addig is tudni hogy mi lehet körübelül a baj. Nagyon félek, hogy ez méhnyakrák tünete. még csak 21 éves vagyok. Nemi uton nem szedhettem össze a vírust, mert nem váltogatom gyakran a partnereimet és védekezek.

        Köszönettel: Noa

         

         

         

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelyfertőzés témában

        Kedves Noa!

        Ne aggódjon a méhnyakrák miatt, ez nem annak a tünete. Valószínű egy hüvelyfertőzésről lesz szó, mivel óvszerrel védekezik, nem nemi fertőzés, hanem a hüvely felborult normál flórája miatt alakulhatott ki, és jó lenne mielőbb kikezelni, hogy ne legyen panaszok.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-25 15:50:14; Megválaszolva: 2011. szeptember 27., 14:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben: