• Ciszta? Endometriózis?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő!

        Kb. két hónapja erős alhasi fájdalmaktól küszködök,mely átsúgárzik a derekamra is,szinte "kettészakadok".Fájdalomcsillapítókra nem reagált ezért kb.két hete elmentem vizsgálatra.Ott azt a diagnózist állapították meg,hogy erős méhgyulladásom van.Hüvelyi ultrahang vizsgálat nem mutatott cisztát.Dalacin kapszulát írt fel az orvos,amit beszedtem.A gyógyszer szedése mellett enyhültek a panaszaim,nem volt már olyan erős fájdalmam.Miután a kapszulák elfogytak,a fájdalom erőssége mára ismét a régi,erős,..Két évvel ezelőtt hasonló cipőben jártam,amikor Uh vizsgálat cisztát mutatott a petefészkemen,ami az azt követő CT vizsgálatig eltünt..ezek után kisebb nagyobb ciszták voltak a petefészkemen,melyekre azt a "megnyugtató "választ kaptam az akkori kezelőorvostól,hogy ezekkel együtt kell élni...,fájdalomra pedig szedjek Cataflam gyógyszert...Most is ez lenne? De a hüvelyi UH nem talált semmit..Akkor mire gondoljak?Előre is köszönöm segítségüket!

        WEBBeteg szakértő válasza a alhasi fájdalom témában

        Kedves Fájdalmas!

        Lehet kapni a patikában Chlamydia tesztet azt érdemes megcsináltatni, de nem Dalacin kellene hanem Doxycyclin. Ha arra meggyógyul egy szempillantás alatt, akkor az volt a gond
        Szóval én Chlamydia fertőzésre gyanakszom.

        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-25 12:44:02; Megválaszolva: 2011. szeptember 27., 13:46

      • Kérdések és válaszok a témakörben: