• Fogamzásgátlás, terhesség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr!

        Azzal a kérdéssel fordulok Önhöz, hogy jövő hónapban szeretném befejezni a fogamzásgátló szedését.
         Amit tudok, hogy a következő hónapban még meg tudom állapitani az ovuláció napját, viszont nálam eddig mindig miután befejeztem a fogamzásgátló tablettát a következő két hónapban mindig kimaradt a menstruációm. A kérdésem az lenne, hogy amig nem jön meg a havi menstruációm, hogy tudom megállapitani, hogy mikor is lehet ovulációs nap? Egyáltalán olyankor van ovuláció?

        Válaszát előre is köszönöm!

        Tisztelettel:

        Mónika

        WEBBeteg szakértő válasza a memstruáció témában

        Kedves Mónika!

        Mivel ilyenkor nem jön meg a menses, ezért nem biztos a peteérés sem. Mérje a reggeli hőjét tized-fokra pontosan, ágymelegben, és ha pici csökkenést követő néhány-tizedfokos növekedést észlel, akkor a peteérés valószínűsíthető.

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-21 21:43:35; Megválaszolva: 2011. szeptember 27., 11:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben: