• Klion-D100

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő!

        Hüvelygyulladásomra a nőgyógyász Klion-D100 hüvelytablettát írt fel. Úgy tudom, a gyulladás gombás és bakteriális fertőzéstől is lehet. Ez a hüvelytabletta melyikre jó? Kicsit aggódom, mert mikor az orvos megkérdezte, hogy csíp-e, azt válaszoltam, hogy nem. De ma meg volt, hogy egy picit csípett (nem sokáig), és így egyből az jutott eszembe, hogy lehet, hogy ezáltal mondjuk gombás fertőzésként kezeljük a gyulladásomat, a bakteriális helyett és lehet, hogy nem a megfelelő készítményt kaptam. Kenetet az orvos nem vett, és nem is mondta, hogy utána menjek vissza. Jó lesz nekem ez a készítmény?

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelyfolyás témában

        Kedves Hölgyem!

        A gyógyszer gomba és élősködők által okozott fertőzésre is megfelelő, ne aggódjon az orvos a folyás jellegéből döntötte el a kórokozót, és nem abból, hogy csíp-e. Használja nyugodtan a gyógyszert.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-21 21:28:27; Megválaszolva: 2011. szeptember 27., 09:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben: