• Terhesség alatt bélféreg?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot! Két éves kislányom pelenkájában találtam egy földigilisztához hasonló kb. 15cm-es férget!Kapott rá gyógyszert de az orvos azt mondta lehet én is elkaptam!12hetes tehes vagyok és kérdésem az lenne hogy milyen hatással lehet ez a születendő babámra nézve?Szedhetek valamilyen gyógyszert? Köszönettel:Alexa

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség témában

        Kedves Alexa!

        Egyáltalán nem biztos, hogy Ön is elkapta, szerintem menjen el háziorvosához, és beszéljék meg, szükséges-e Önnél is vizsgálat.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-20 20:58:14; Megválaszolva: 2011. szeptember 27., 08:37

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó