• Nemiszerv vérzése

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor Úr !

        Tegnap este a barátommal elkeztük izgatni egymást és nem szeretkeztünk,de a barátom nekiállt újjazni és egyszer jobban felnyomta de nem éreztem fájdalmat de a barátom meg látta az ujján hogy véres! De menzesz még nem lehet mert ebbe a hónapba már menstruáltam és következő hónap elején kellene! de viszont a menzeszem rendszeretlen!Szóval azt szeretném ezzel kérdezni hogy mitől van ez a vérzés ? (nem vagyok már szűz szóval nem szakadhatott át ujra a szűzhártyám vagy mégis ?előre is köszönöm a válaszát

        Üdvözlettel : Tamás és Vivien

         

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció témában

        Kedves Tamás és Vivien!

        Lehet a rendszertelen menses, de lehet egy fertőzés miatt érzékeny méhszáj is a vérzés hátterében. Ha folysá, irritáció, viszketés is van, vagy ismétlődnek a panaszok, akkor vizsgálat indokolt, más teendő nincs.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-20 20:56:27; Megválaszolva: 2011. szeptember 27., 08:36

      • Kérdések és válaszok a témakörben: