• Alhasi görcs és derékfájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm!

        Az lenne a problémám,hogy mióta elmúlt a menzeszem(Kb 2 hete) azóta is görcsöl a hasam,illetve fáj a derekam mintha még mindíg menstruálnék. Egy hónapja próbálkozunk párommal,és csináltam több terhességi tesztet de negativ.Egy ismerösöm mondta, hogy lehet méhen kívüli terhesség,de még nem voltam orvosnál.Egyébként állandó gyulladásban vagyok lent,amire szedtem több gyógyszert,de nem használt még semmi, ezért nem tudom,hogy most ez az állandó fájdalom emiatt van -e vagy valami komolyabb lehet?

        WEBBeteg szakértő válasza a alhasi görcsök témában

        Kedves Hölgyem!

        Egy felszálló felrtőzés is tud folyamatos alhasi görcsöket csinálni, és bizony ennek lehetnek komolyabb következményei is, mint az összenövések, emiatt bizony méhen kívüli terhesség (a teszt azonban ezt kimutatta volna!), vagy meddőség. Menjen el kivizsgálásra, és a fertőzést kezeltesse ki megfelelően!

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-20 20:19:44; Megválaszolva: 2011. szeptember 27., 06:28

      • Kérdések és válaszok a témakörben: