• 22 naponta menstruáció

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        tisztelt doktor ur/nö olyan kérdésel fordulok önhöz hogy én egy 27 éves nö vagyok.s már elég rég ota a havi menszeszem 22 naponta jön meg ami eléggé görcsös is szokott lenni..az lenne a kérdésem hogy ez a 22 nap nem kevés?vagy hányadik naptol  számit normálisnak a menses megjövetele ha nem 28 napos a ciklus?ez azért is fontos kérdés számomra mert még nem szültem de már nagyon szeretnénk babát s érdekelne hogy esetleg ez befolyásolja e a teherbeesésemet hogy csak 22 nap a 28 helyett.válaszat köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció témában

        Kedves Kérdező!

        Vérvételes hormonvizsgálat szükséges, elméletileg 22 napos ciklus mellett teherbe eshet- ha nem hormonzavar-s nem csak variáció áll a háttérben.

        Üdvözlettel: Dr. Nyitray Gábor


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-16 12:29:48; Megválaszolva: 2011. szeptember 26., 12:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben: