• Lehet-e még gyerekem?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Csősz György!

        12 hetes terhes voltam, amikor április 4-én elkezdtem vérezni. Bementem a kórházba, ahol közölték hogy meghalt a kisbabám. 7 hetesnek mérték. (A 8 hetes ultrahangon még élt)

        Másnap kikapartak. (nem az orvosom, hanem az ügyeletes) Nem is volt semmi baj, egészen szerdáig, (8-ig) amikor belázasodtam. Hívtam rögtön a saját orvosomat, aki azt mondta semmi baj, ha a hasammal lenne gond, akkor fájna, és véreznék. Másnap (9-én) csütörtökön elkezdtem vérezni, ezért bementem az orvosomhoz, aki megállapította, hogy bent maradt egy 12x8mm-es darab, írt fel antibiotikumot és méhösszehúzót, (Unasyn 375mg 2x1, Ergam 3x12csepp, Dermyc hetente 1.) El is kezdtem szedni, de nem lettem jobban, mindennap beszéltünk telefonon, azután szombaton (11-én) azt mondta az orvosom hogy menjek be a kórházba. Bementem, ahol ismét egy másik orvos megvizsgált. Azt mondta rögtön visznek és kikaparnak újra, ez így is lett. Kaptam még egy gyógyszert Supplin 500 mg. Ezeket szedem még mindig, de egyre jobban fáj a hasam, és rózsaszín vérzésem még mindig van. Tegnap hőemelkedésem lett, ezért bementem a kórházba, ahol az az orvos ügyelt aki előszőr nézett meg, megultrahangozott, azt mondta elvileg ki lett szedve minden, de szövődmény lett, mert a méhnyálkahártyám most 2 cm-es. Szednem kell tovább a gyógyszereket. Az orvosom nem mondja el, hogy mi történik akkor, ha nem sikerül levinni a gyulladást. Pedig én szeretném tudni mire számíthatok...gyógyszerváltás, újabb műtét, vagy kiveszik a méhemet? Kérem legyen őszinte. Szeretném tudni hogy lehet e még gyerekem.

        Válaszát előre is köszönöm.

        Maradok tisztelettel: Kenderesi Erika

         

         

        WEBBeteg szakértő válasza a méhkaparás témában

        Kedves Hölgyem!

        Türelem hölgyem, teljesen mindennapos szövődményen esett át, de meg fog gyógyulni és minden rendben lesz. Az egész ügy csak 04. 04-én kezdődött. Hat-nyolc hét kell egy méhkaparás után szövődménymentes esetben is hogy minden helyre álljon.

        Üdvözlettel: Dr. Csősz György


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-17 13:07:59; Megválaszolva: 2011. szeptember 26., 12:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben: