• Nőgyógyász

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr!

        A férjemmel szeretnénk már gyermeket,de egyellőre nem sikerül teherbe esnem.A legútóbbi menstruációm 4 napot késett ami önmagában még nem utal semmire,de a menstruációm második napján egy eléggé erős hüvelybemeneti viszketés,égés lépett fel amit eddig még soha nem tapasztaltam,se menstruáció előtt-,után-,közben,sem pedig máskor.A menstruáció végén ami máskor 5 nap most 7 nap volt pecsételő barnás folyás vagy vérzés igazából megállapítani nem lehetett lépett fel.Én gombás fertőzésre gondoltam,így Canesten kenőccsel kezdtem kezelni,de semmi nem változott.Az orvosom megvizsgált,kolposzkóppal,kézzel de semmit nem talált.Normális méhszáj,méhfal,folyást nem tapasztal.Felírt nekem pimafuchort kenőcsöt és klion kúpot,de ezek sem használnak.Igazából kicsit tanácstalan vagyok,hogy mi lehet ez,esetleg Ön szerint nem okozhatja-e ezt a hüvelybemenet viszketést terhesség? Olvastam különböző fórumokon,hogy candida terhesség idélyén is kialakulhat ami hasonló tüneteket produkál mint amivel én küzdök.Ezt a terhesség gondolatát csak abból merem feltételezni,hogy néha borzasztóan szédülök,zavarnak az illatok,émelygek,viszont a ma elvégzett terhességi tesztem negatív volt.Válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelygomba témában

        Kedves Kérdező!

        A hüvelygomba gyakoribb, mint a terhesség. Nem minden gombára jó a Canesten, más kenőcsök is vannak, s van hogy szájon át szedhető gyógyszer kell.Gombás panaszok esetén nem elsősorban a terhesség kell hogy eszünkbe jusson, menjen nőgyógyászához.

         

        Üdvözlettel: Dr. Nyitray Gábor


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-16 12:27:43; Megválaszolva: 2011. szeptember 26., 11:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben: