• Lehet-e a csoda?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Cím!

        Közel 300 levelet átolvastam és nagyon pozitív véleményem alakult ki, ezért is döntöttem úgy, hogy "tollat" ragadok. Párommal nagyon szeretnénk már babát, a sors fintora, hogy amikor eldöntöttük, a citológia vizsgálatom eredménye P3 volt, amelyet műtét követett. Ennek már fél éve, azóta is rendszeresen járok kontrollra. A terhességi tesztek nem lettek a jóbarátaim, mert már 2 is negatív lett. Ebben a hónapban a menstruációm egy napot késett, és csak enyhe barnás váladékom volt (előtte mindig pontos és közepesen erős vérzés) pár napig. Az ilyen jellegű műtétek után még türelmesebbnek kellene-e lennem, vagy ami szinte csoda lenne, a barnás folyás ellenére is lehet, hogy megjött a várva-várt családtag?

        Köszönettel, és további sikereket kívánva:

        Edina

        WEBBeteg szakértő válasza a gyermekvállalás témában

        Kedves Edina!

        Bizony a barnás váladék kevés mensesnek. Szerintem várjon néhány napot, hogy megjön-e a menses, ha nem akkor csináljon egy terhességi tesztet. A műtétet végző orvossal beszélje meg, hogy milyen kimetszést csinált, és mennyivel rövidült meg a méhszáj. Nem valószínű, hogy ez befolyásolni fogja a teherbeesést. Remélem sikerült a baba!

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-15 09:19:34; Megválaszolva: 2011. szeptember 26., 10:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben: