• Menstruácios zavar

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Web doktor!

        Nagyon aggodom a menstruaciom miatt, 2 honapja ugy veszem eszre hogy nem a megszokott, eleg keves es tobbnyire alvatt ver. lMar gondoltam vernyomas problemara, megprobaltam sok folyadekot fogyasztnai de semmi valtozas.lehet ennek koze a felfazashoz?ugyanis 3 hete elegge felfaztam es antibiotikus kezelesre volt szuksegem.van esetleg komolyabb aggodalomra ok?

         

        koszonettel :Anita

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció témában

        Kedves Anita!

        A betegség, és az antibiotikum okozhatja a menses megváltozását, nincs oka aggodalomra. Amennyiben alhasi panaszok jelentkeznek, forduljon nőgyógyászhoz, hogy kizárják a fertőzést, cisztát, stb.

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-15 00:30:50; Megválaszolva: 2011. szeptember 26., 09:57

      • Kérdések és válaszok a témakörben: