• Kérdés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Dr.Nő.

        Valojában ez mit is jelenthet::BV:kp. tág vagina Tömött portió folytatásban rendesnél nagyobb uterus afv-bn.Mko.szabad környezet.Van .Valami nagy baj lehet nálam????Orvosom szerint nincs cisztám.

        És ha nem mentstruálok már 3 hónapja akoris teherbe lehet esni????

        Válaszát elöreis köszönöm

         

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció témában

        Kedves Hölgyem!

        Kedves Hölgyem!

        A méhe nagyobb az átlagosnál, de egyéb pozitívum nincs a leletben, ez önmagában nem jelent kórosan. Nincs petefészek cisztája, ez jó, de ha 3 hónapja nincs menses, akkor további vizsgálatok szükségesek, és meg kell hozni a mensest gyógyszeresen, különösen, hogy babát is tervez. Valószínű nincs peteérése, és ezért nem jött meg a vérzés.
        További vizsgálatok (UH, hormonlabor) javasolt, majd az eredmények ismeretében lehet dönteni a továbbiakról.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-10 17:21:18; Megválaszolva: 2011. szeptember 26., 09:21

      • Kérdések és válaszok a témakörben: