• Csomó

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt dr.nő!Pár hete vettem észre egy pici csomot a nemiszervemnél a nagyajaknál belül nem látni csak tapintható,nem fáj nem viszket.Kell miatta aggodnom?Köszönöm válaszát!Gyöngyi.

        WEBBeteg szakértő válasza a csomó, Bartholin-ciszta témában

        Kedves Gyöngyi!

        Bizony ezt látatlanul nem lehet megmondani. Lehet, hogy egy szőrtüsző-gyulladás, vagy lehet Bartholin-ciszta. Ellenőrizni érdemes lenne.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-10 14:50:31; Megválaszolva: 2011. szeptember 26., 08:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben: