• Hajlamosabb a rákra?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr. Úr/Nő! Kétszer volt 6-7 cm-es petefészek cisztám, mindkétszer műtöttek vele. Most a harmadikkal küszködök, miért nő állandóan vissza? Hajlamosabb lehetek így egy méhnyak-, vagy petefészek- rákra?

        WEBBeteg szakértő válasza a petefészek ciszta témában

        Kedves Hölgyem!

        Az egyszerű petefészek-ciszta hormonális hatásra jön létre, ha sokszor kiújul, fogamzásgátló tablettával lehet megakadályozni az újraképződését. Nem kell izgulnia, ettől nem lesz hajlamos a rákra.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-10 14:34:21; Megválaszolva: 2011. szeptember 26., 08:42

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Üdv. Ma voltam rákszűrésen és ezt a leletet kaptam. Kolp. B zónán 5-től 7 óráig 2 db jód neg. Sziget. Dg Colp. atypia Jav. Ecetsav próba Dg. A méhnyak gyulladásos betegsége. Nem mondta el a doktor úr hogy ez pontosan mit jelent de én...