• Nőgyógyászati probléma?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor Úr/Nő!

        23 éves vagyok. Az a panaszom, hogy a vérzésem fura, "sáros" barnás folyással zárul, van egy kis kellemetlen szaga is. A vérzés előtt pár nappal kicsit, rövid ideig szokott fájni az alhasam. Volt már korábban gombás fertőzésem, és vérvizsgálat is kimutatta, hogy hajlamos vagyok a gombás fertőzésre. Most is ez lenne? Lehet köze ahhoz, hogy a párommal menstruáció alatt is együttvagyunk?

        Előre is köszönöm,

        anna

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelyfertőzés témában

        Kedves Anna!

        A kellemtlen szag miatt lehet, hogy fertőzése van, ami lehet balteriális is, és máshogy kezelendő, mint a gombás. Ezt egy vizsgálattal lehet eldönteni, és szükség szerint kezelni. Menses alatt azért nem a legjobb az együttlét, mert ilyenkor a méhszáj picit jobban megnyílik, és nagyobb a kockázata a felszálló fertőzéseknek.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-09 14:50:43; Megválaszolva: 2011. szeptember 26., 06:19

      • Kérdések és válaszok a témakörben: