• Mit tegyek???

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Elösszőr is azzal kezdeném hogy szeretnék mihamarabb választ kapni! Sajnos megbetegedtem, tüszős mandula gyulladásom lett és az orvos 2 doboz antibiotikumot nyomott belém,most injekciózásra járok még mindig a mandulám miatt! De e közben nem jött meg a havi vérzésem és nagyon ideges vagyok emiatt! Általában pontos szokott lenni de most késik 2 hete! Az antibiotikum szedése közben ittam zöld tea és elhízás elleni teát is! Nagyon fáj a hasam alja és úgy érzem hogy megfog jönni de nem akar! Csináltam terhességi tesztet is de az negatív lett!!!! Most mit csináljak????

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció témában

        Kedves Hölgyem!

        Ne aggódjon, negatív a terhességi tesztje, biztosan nem terhes. Az antibiotikum és a betegség tud ilyet csinálni. Nyugodtan várja meg a következő mensest, várhatóan a szokott időben jelentkezik majd, de az is lehet, hogy hamarosan megjön. Ha a következő menses is kimaradna, akkor kell orvoshoz fordulnia.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-09 14:48:14; Megválaszolva: 2011. szeptember 26., 06:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Üdv. Ma voltam rákszűrésen és ezt a leletet kaptam. Kolp. B zónán 5-től 7 óráig 2 db jód neg. Sziget. Dg Colp. atypia Jav. Ecetsav próba Dg. A méhnyak gyulladásos betegsége. Nem mondta el a doktor úr hogy ez pontosan mit jelent de én...

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Gyakorisága a kor előrehaladtával nő, de bármely életkorban kialakulhat.
      • Hirdetések
      • Infografika és videó