• Milyen nőgyógyászati betegségem lehet?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt dr. Farkas Ágnes!

        Egy elég nagy problémám van, és sajnos, már fogalmam sincs, kinek higgyek, és mi lesz az  egészségemmel. Szombaton szexuális együttlét után a hasamaljában erős fájdalmat éreztem, kb. két óra múlva enyhült a fájdalom fájdalomcsillapító hatására, de másfél napig minden apró mozdulatnál fájt. Hétfőre már belázasodtam, keddre virradó éjszaka 38,8 volt a lázam. Felkerestem egy nőgyógyászt, azt mondta először, hogy ez csak egy kis gyulladás, átküldött ultrahangra. Ott ezt állapították meg:

        R.nagy uterus. Endom.:15 mm.Jobb ov-ban 35x25 mm-es vegyes echoszerkezetű resist. Douglasban kevés folyadék.:22 mm rétegvastagságú. Rögtön visszaküldtek a nőgyógyászatra, mondván, itt nagy baj van, ott pedig az orvos (másodszorra) már azt mondta, hogy hát lehet tályog, ciszta, méhen kívüli terhesség, de gyulladás is. Kórházba küldött befekvésre. Ott megvizsgáltak. Ezt állapította meg a doktorúr: Tu adnex ld, metritis adnexitis subac, St. febrilis..Appenditictis?

        Itt azt mondták, hogyha nem fektetnek be a sebészeten, és ott nem látják indokoltnak, hogy befeküdjek a nőgyógyászati osztályra, akkor menjek haza és szedjem a doxycyclin-t.

        A sebészeten megvizsgáltak, vér-, vizeletmintát vettek, hasiultrahang...De itt kizárták, hogy vakbelem van, bár látszódik, hogy gyulladásban van a szervezetem, azt mondták, hogy az Se C-reaktív protein 63 mg/l, ez túl magas, Vvt kimutatása a vizeletben pozitív. Mindezek után, egy egynapos tortúrát követően hazamentünk, szedem a doxycyclin, már nincs lázam, de fájdalmat érzek a bal petefészem környékén. De holnap mindenképpen felkeresünk egy másik nőgyógyászt.

        (A párommal óvszerrel védekezünk, és egyébként HPV betegséget állapítottak meg januárban, genotípusa nem ismert, erre szakaszosan az Isoprinosine-t szedem.)

         

        Számítok szíves segítségére, mert nagyon kétségbe vagyok esve, hogy senki sem tudja megállapítani, hogy mi történjen, mi a bajom

         

        Válaszát várom!

         

        Tisztelettel és köszönettel

         

        Gy. Zsuzsa

         

        WEBBeteg szakértő válasza a alhasi fájdalom témában

        Kedves Zsuzsa!


        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes



        Kérdés: 2009-04-08 15:14:17; Megválaszolva: 2011. szeptember 23., 14:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben: