• Terhesség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot kivánok!!!

        Segitségét szertném kérni, a menstruácios ciklusom 26-os. Na most a mult honapban 25 napra jött meg a mestruáciom de csak egy napot tarott méghozzá elenyésző mennyiséggel.Majd másnap elmúlt és pecsételő vérzésem volt de az is elenyésző mennyiségű.Alhasi fájdalmaim is voltak ami kb 2-3 napig tartott nyomás érzékenységgel és nagyon sokat járok Wc-re egy nap.Majd azota nagyon érzékeny a mellem olyan mint a menstruácio kezdete elött.Csináltam már 2 terhességi tesztet amik négativak lettek ön szerit esetleg ettől függetlenül terhes lehetek most vagy valami más ok áll a problémáim mögött.Válaszát előre is köszönöm.Erzsébet

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció témában

        Kedves Erzsébet!

        Nem írja sajnos a pontos napokat (utolsó rendes menses, a mostani pecsételés, és a teszt időpontja), így sokat nem tudunk.

        Amit javaslok, hogy a hólyaghurutot is ki kellene zárni, ami járhat hasonló panaszokkal, és szükség esetén kezelni kell.

        Emellett egy hét múlva ismételje meg a tesztet, és forduljon nőgyógyászhoz egy vizsgálatra.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-08 11:44:02; Megválaszolva: 2011. szeptember 23., 13:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Gyakorisága a kor előrehaladtával nő, de bármely életkorban kialakulhat.
      • Hirdetések
      • Infografika és videó