• Myoma: okozhat derékfájást?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor úr

         

        Azzal kapcsolatban érdeklődnék , hogy 48 éves vagyok és évek óta van egy myómám amire azt mondta az orvos akihez járok ,hogy egyenlőre nem kell müteni.A kérdésem az lenne , hogy ez a myóma okozhat-e derékfájást egyébként eddig még semmi bajom nem volt ez csak az utóbbi időben jelentkezik.

         

        Köszönöm válaszát

        WEBBeteg szakértő válasza a myoma témában

        Kedves Hölgyem!

        Rendszeres ellenőrzés során látták volna, ha a mérete miatt panaszt okozhatna. Nem valószínű, hogy a myoma az oka aderéjfájásnak, háziorvoshoz kellene elmenni egy vizsgálatra, mert valószínűbb inkább a mozgásszervi eredet.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-07 10:41:41; Megválaszolva: 2011. szeptember 23., 11:53

      • Kérdések és válaszok a témakörben: