• Dió nagyságú csomó.

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves doktornő - doktorúr. 

        Egy ismerősöm  szeretné megtudni, hogy a hüvelyben érzett egy dió nagyságú csomot. Fáj ha hozzá ér, fehér váladék is van rajta. Néha görcsöt is érez. Amikor a férjével együtt van akkor fájdalmas, és néha vérszilánkok jönnek utána. 

        Előre is köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a csomók témában

        Kedves Kérdező!

        Az ismerősének vizsgálatra kellene mennie, valószínű, hogy egy Bartholin- tályog, vagy ciszta lehet az említett elváltozás, ezt általában egy kisműtéttel szokták megoldani. Nemhogy javulni nem szokott a helyzet magától, de álatlában kezelés nélkül egyre rosszabb sajnos.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-01 11:51:47; Megválaszolva: 2011. szeptember 22., 13:27

      • Kérdések és válaszok a témakörben: