• Diagnózis

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr!

        Édesanyámat egy éve műtötték polipra a méhében.Két héttel ezelőtt ismételten átesett egy ilyen beavatkozáson.A szövettan eredménye a következő:"Anyagszegény kaparékban nagy mennyiségű endo és exocervix,szűk mirigyek töredékei,fibroticus stroma.Vélemény:Atrophia endometrii. M7937.0"

        Szeretném megtudni,hogy mit jelent ez a diagnózis.

        Válaszát előre is köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a szövettan témában

        Kedves Műtét utáni!

        Polypus a szövettani eredményben nem igazolódott, de ettől függetlenül a kaparék nem kóros. Szerintem nem kell aggódnia a szövettani eredményét minden rendben van.

        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-04-08 10:00:07; Megválaszolva: 2011. szeptember 22., 12:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben: