• Vérzés szeretkezés után

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Webdoktor! Az lenne a kérdésem, hogy mi okozhat gyenge vérzést szeretkezés után?És minden esetben orvoshoz kell-e fordulni, vagy egy egyszeri eset még nem olyan nagy probléma? Először fordult elő és okozhatta csupán a nem kellő nedvesség? Előre is köszönöm válaszát!

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelyvérzés témában

        Kedves Hölgyem!

        Okozhatja hormonális ingadozás, petefészek-ciszta, méhszájrendellenesség vagy hüvelyi fertőzés is, ilyenkor egy nőgyógyászati vizsgálat javasolt a háttérben lévő okok kiderítése érdekében, hogy a megfelelő kezelésben részesüljön.

         

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-31 13:53:52; Megválaszolva: 2011. szeptember 22., 10:53

      • Kérdések és válaszok a témakörben: