• Lelet2

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő!

         

        Köszönön a választ, csak egy dolog keltette fel a figyelmemet. Ön azt írta, hogy ez a lelet megfelel a menstruáció utáni időszaknak. nekem viszont az ultrahangi vizsgálat után 2 nappal jött meg a menstruációm! Akkor valami még sincs rendben?. Lenne még egy kérdésem, hasi ultrahanggal a terhesség 7. hetét már ki lehet mutatni ? Tehát ha az orvos nem látott most terhességre utaló jelet a baleset (gumiszakadás) után 7 héttel és közbe volt már 2 menstruációm akkor nincs baj igaz?

        Köszönöm a választ: Egy 20 éves lány

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció témában

        Kedves 20 éves!

        A méh nyálkahártyája vékonyabb volt az UH-on, de ha ennek ellenére mégis megjött a menses, akkor nem kell aggódnia!

        A terhességet már biztosan látták volna, megnyugodhat mostmár. Tehát a lelete mégis rendben van.

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-30 16:32:18; Megválaszolva: 2011. szeptember 22., 09:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben: