• Menstruáció fogamzásgátló abba hagyása után

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő!

        Azzal a kérdéssel,problémámmal fordulok önökhöz,hogy nem rég abba hagytam Milligest nevű fogamzásgátlót,utolsó szemet február 13-án vettem be...azóta nem szedek semmit,utolsó menstruációm 20án ért véget...ma enyhén elszíneződött barnás váladékot észleltem,mint menstruáció után vagy kezdetekor.Most mi történik?újra megjön?ez normális dolog?Kezdek megijedni,mertmindig rendszeres menstruációm volt napra pontosan.Mitől lehet ez??Segítségüket előre is köszönöm

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció témában

        Kedves Hölgyem!

        A fogamzásgátló tabletta abbahagyását követően előfordulhat menses zavar, akkor kell orvoshoz fordulni, ha 3 hónapig nem jön meg a vérzés, vagy túl sok, ellenkező esetben türelmesnek kell lenni, míg beáll a szervezet saját hormontermelése.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-30 14:39:05; Megválaszolva: 2011. szeptember 22., 08:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben: