• Menstruáció 2

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Farkas Ágnes doktor nő! Köszönöm a gyors válaszát. A terhességet szerintem ki lehet zárni, mivel az előző menstruáció előtt 2 negatív teszt volt... Lehet az is befolyásoló tényező volt, hogy épp akkor voltam 1 hétig lázas beteg? Egyébként a mostani vérzés már kevés barna nyúlóst tartalmazott, szóval nem tudom. Mégegyszer köszönöm szépen! (Nem tudom hogy működik itt, de azért másoltam be az előző írásomat, hogy tudja miről van szó.) Tisztelt Dr. Nő/Úr! 16 éves vagyok és már kb. 12 éves korom óta menstruálok. Mostmár nagyjából beállt, mert rendszeres csak mindig késik. Szexuális életet rendszeresen élek. Olyan problémám lenne, hogy már az előző menstruációmnál és most is (ma jött meg)inkább barna nyúlós a vérzés és szerintem ez nem alvadt vér. Tudom, hogy az első napon még ez normális, de múltkor is sok ilyen volt. Nem tudom, hogy ez jelenthet-e valamit, vagy rendben van minden. Tudna valamit segíteni, hogy ez így normális lehet-e? Köszönöm a válaszát! Kedves Hölgyem! Ez lehet hormonális változás jele, vagy esetleg egy fertőzés is lehet a háttérben. De ha jelentősen kevesebb a menses, akkor egy terhességi tesztet is lehetne csinálni, hogy a terhességet kizárja. Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes

        WEBBeteg szakértő válasza a menstruáció témában

        Kedves Hölgyem!

        A lázas betegség is befolyásolhatja a mensest, lehet, hogy emiatt volt más jellegű, valószínű kevesebb (ezért barnás).

        Ha egyéb fertőzésre utaló jel nincs (vizsketés, irritáció) akkor várja meg a következő mensest, hogy normális lesz-e. Ha ismét jelentkezik az elhúzódó barnás folyás, egy vizsgálatra érdemes lenne elmennie.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-30 14:28:52; Megválaszolva: 2011. szeptember 22., 08:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben: