• Hol lehet?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor No ,Uram! Segitsegét szeretnem kerni ,tanacsat.Kerdesem az lenne ,hogy Kecskemeten kinel lehetne magan uton nogyogyaszati vizsgalatot ,mehnyakrak szurest vegeztetni patika kartya elfogadassal,fizetessel?Van magan orvos?En minden honapban kapok atutalast a munkahelyemrol es szeretnek magan vizsgalatot.Mivel egy tavalyi abortusz utan neha fajdalmaim vannak az abortusz helyen.Es keptelenseg a kecskemeti nogyogyaszati reszlegbe idopontot kerni manapsag.Na es jobban biznak egy magan vizsgalatban. Elore is koszonom. Szep napot!

        WEBBeteg szakértő válasza a nőgyógyászat témában

        Kedves Hölgyem!

        Az orvoskereső adatbázisunkban 1 kecskeméti orvos adatai találhatja meg, telefonos elérhetőséggel, esetleg őt felhívhatja, és érdeklődjön, hátha neki van ilyen lehetősége is.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-30 14:25:05; Megválaszolva: 2011. szeptember 22., 08:37

      • Kérdések és válaszok a témakörben: